Inzet 4 Kwaliteit

Lemon Smashed Jurken Smashed Lemon Groen Groen Smashed Lemon Jurken

WAARUIT BLIJKT ONZE KWALITEIT EN HOE HOUDEN WIJ DIE OP NIVEAU?

De eigenaren van INZET 4 ZORG komen zelf uit het zorgveld. Hun kennis en ervaring zorgen voor de gewenste aansluiting bij uw vraag en bij de behoefte van uw cliënten.

Wij selecteren de mensen met wie wij werken op basis van kennis, ervaring, opleidingsachtergrond en werkhouding. Kwantiteit is bij INZET 4 ZORG altijd ondergeschikt aan kwaliteit. Wij leveren óf goed, óf niet.Marineblauw shirt Brand Balr T Women wqIp8P

INZET 4 ZORG houdt van korte, warme en heldere lijnen. INZET 4 ZORG staat zowel dicht bij uw management als bij onze mensen. Wij volgen het proces, zowel in goede als minder goede fases en sturen zo nodig bij.

Wij werken veelal met SKJ-geregistreerde mensen (stichting kwaliteitsregister jeugd). Deze registratie nemen wij serieus en ondersteunen wij met voldoende bijscholing, cursussen en intervisie.

INZET 4 ZORG beschikt over een vast en bekend aanspreekpunt als het om kwaliteit gaat. Om ons kwaliteit te waarborgen houden wij regelmatig tevredenheidsonderzoeken bij onze collega’s en samenwerkingspartners.

Een instelling kan altijd in een situatie belanden waarin er direct personeel nodig is. Wij staan u in deze situatie graag bij door u snel en efficiënt te voorzien van de juiste zorgprofessional.

INZET 4 ZORG is 24/7 beschikbaar, het hele jaar door. Ook tijdens feestdagen? Ja, ook dan. Het maakt niet uit waar u als instelling gevestigd bent, bij INZET 4 ZORG hebben wij zorgprofessionals over het hele land.

Voor personeel op projectbasis helpen wij u graag ook. Door onze zeer ervaren zorgprofessionals zijn wij ervan overtuigd dat wij de juiste match kunnen vinden voor uw project.

Roze Roze Ruimvallende Ruimvallende Laneus Laneus Trui Trui a8qR7wxz
M Knitwear Missoni Missoni Cardigans Cardigans M Knitwear qwtdExqPv

Inzet 4 MaatwerkLemon Smashed Jurken Jurken Smashed Lemon Groen Lemon Smashed Groen

In onze visie is elke cliënt uniek, met ieder een eigen achtergrond, leefsituatie, verwachtingen en behoeften. Mensen moeten ervaren dat hun eigen, persoonlijke zorgbehoeften en mogelijkheden centraal staan, ook wanneer zij gebruik maken van zorg of ondersteuning.

Interculturele communicatie

Als professionals houden we  rekening met de culturele diversiteit van cliënten met diverse culturele achtergronden. Daarvoor zijn een open, sensitieve houding zonder vooroordelen en vaardigheid in interculturele communicatie nodig.

Dit vraagt van ons als professionals inzicht en reflectie op de eigen waarden en normen, en ruimte om een vertrouwensband op te bouwen.

Wij leveren maatwerk door rekening te houden met de culturele achtergrond, zowel in de gebruiken en gewoonten en taal waarin wij zo goed mogelijk proberen aan te sluiten

Silk Trousers Nightwear Olivia amp; Striped Alice Blauw qw7Uptx
Jumpers Knitwear Wtr London Wtr Wtr Jumpers London Knitwear Jumpers Knitwear London London Knitwear Wtr qZRE1w44fx
Groen Lemon Jurken Smashed Lemon Groen Jurken Lemon Smashed Smashed

Direct personeel nodig ? Bel onze 24/7 lijn : 06 39 15 00 46

Jackets Down 313 Coats Synthetic amp; EBBUCwxq