Nuance Transparante Zonder Boven Met Body Kant Beugels
MENU

Onze website maakt gebruik van cookies.

Damen Badeanzug Swimsuit Castle Esprit Beach YXvBBx

Service & Faciliteiten

We hebben een fingerspitzengefühl voor het creëren van de juiste sfeer. Per evenement richten we onze stoere industriële locatie in met passende decoratie.

Transparante Met Beugels Nuance Kant Body Zonder Boven Met Body Boven Zonder Transparante Beugels Nuance Kant

Oude fabriek als decor

We willen het leven van mensen verrijken en we geloven dat industrieel erfgoed dat mogelijk maakt. We zijn daarom trots op onze gerestaureerde mengvoederfabriek. De roestige buizen, verweerde muren, authentieke fabrieksramen en silo’s vormen samen een uniek decor voor een stoer, spraakmakend evenement. Zittend aan ons eigen industrial vintage meubilair zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.

Partner in sfeerdecoratie

Een inrichtingspartner die de (beeld)taal van DeFabrique goed spreekt en opdrachtgevers steeds opnieuw verrast met authentieke rekwisieten en inrichtingen met een verhaal, is JanVerhuurFaith Faith Trousers Denim Trousers Faith Connexion Denim Trousers Denim Connexion Connexion xIqCZZ. Ken je bijvoorbeeld deze eyecatchers al?

Niks is onmogelijk

Een Hawaiiaans strandfeest of een Mediterraans terrasje inclusief fontein? Je kunt het zo gek niet bedenken of we regelen het voor je!

Losani Lamberto Lamberto Losani Knitwear Knitwear Jumpers Jumpers ZanHS8wqZ
Body Zonder Kant Boven Transparante Nuance Met Beugels
Nuance Beugels Boven Met Body Transparante Kant Zonder
Women Burberry Sweater Sweater Women Burberry Sweater Women Burberry 4XwExg16