Dierencentrum Achterhoek
Heraut

STOER!

Denim Outerwear Outerwear Minimum Outerwear Denim Minimum Minimum Denim Denim Denim Outerwear Minimum Denim Outerwear Minimum Minimum RqHAvv
Terug naar het overzicht
Goedemorgen, dit is pas een echte stoere buitenkat! Heraut is letterlijk en figuurlijk niet voor de poes. Hij heeft hoogst waarschijnlijk een groot deel van zijn leventje zijn eigen boontjes gedopt. En dat was wel aan hem te merken bij binnenkomst: verlegen naar ons toe en mager. Wij vermoeden dat hij het best wel zwaar heeft gehad.
Inmiddels heeft hij weer goed vlees op de botten en is ie uit zijn schulp gekropen. Daar kunnen de katers in zijn verblijf over meepraten. Want Heraut laat zich absoluut niets door een ander kater vertellen. Die hebben naar hem te luisteren en daarmee basta!
 
Naar mensen toe daarentegen is hij enorm bijgedraaid. Verwacht niet dat hij een echte knuffelkont zal worden, maar een fijne metgezel zul je zeker aan hem hebben!
 
Hij zal absoluut de vrijheid moeten krijgen om - na een periode van gewenning natuurlijk - zelf te bepalen of hij lekker voor de kachel gaat liggen of dat ie gaat patrouilleren in zijn omgeving. Ook zullen wij bij plaatsing een brief sturen naar alle toekomstige buurtmuizen, met de boodschap: "maak dat je wegkomt!"

Twin Underwear set Nightdresses Underwear Twin Nightdresses set Uz5Bxw

Naam

Heraut

GeboortedatumBlumarine Blumarine Blumarine Dungarees Dungarees Dungarees Dungarees Blumarine Dungarees Blumarine Dungarees Blumarine Blumarine nqTXrU

9 juni 2012

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

WeinigChore Craig Jacket Navy Green Cotton YnnxrUwC

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

  • niet heel goed tegen drukte
  • niet bij jonge kinderen
set Nightdresses Twin Twin Underwear Underwear set Nightdresses

Geïnteresseerd in Heraut?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of [email protected]), dit om teleurstelling te voorkomen.
Topwear Rêver Topwear T Rêver shirts Paris T Paris shirts gSg1O4

Copyright Dierencentrum Achterhoek 2011 - 2014